Smörj en avlång ugnsfast form med smör. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop ägg, ost och grädde. Fördela laxen, skuren i små bitar, och grönsaksblandningen i formen
Kapa till så du har en foliebit som är ca 30x30cm, placera laxen mitt på och fylla på med de andra ingredienserna, toppa med en klick smör och salt/peppar
Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Vi fick veta det så sent som i onsdags så min present till dem fick bli en tårta och efter att ha kollat med den blivande bruden vad hon ville ha så blev den så här
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Blanda nästan all gröt med kakao. Lägg ut den kakaofärgade gröten i form av Björne. 1röd vindruvaHär ser du alla klipp med Smart mellis från Sommarlov. Koka havregrynsgröt (koka upp 1 dl havregryn med 2 dl vatten och lite salt)
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Happy BBQ Pit Crew, tillsammans med Anders Lejonbjörn, Mikael Nilsson och Joakim Holst. När jag börjat hitta mitt sätt att laga mat på grillen, kontaktade jag Anders Lejonbjörn och bad om att få hänga på vid något gigg för att lära mig mer
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.