Nästa man att ”grillas” vid intervjuserien är ingen mindre än Johan Drevhage. Jag tycker mycket om att lyssna på bra musik samt att umgås med folk som vågar vara sig själva
Då var det fredag igen och då nalkas det en ny intervju i BBQ intervjuserien. Han fixade och trixade med enris och grejer för att det där lilla extra skulle smaka
Det har mest varit manliga intervjuoffer men denna gången har vi en kvinna som skall grillas. Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett
Lördag igen och då skall det publiceras en ny intervju i bbq intervjuserie. Det finns en viss njutning i att laga mat med händerna men oxå äta den med bara händerna
Nästa person i intervjuserien är ingen mindre än Michael ”Zigge” Sigurdson, Sveriges Rub kung”. Förutom mitt intresse för matlagning, grill och BBQ så gillar jag att sporta och vara med min familj i naturen
Dags för en ny intervju, Jens Sjödin är huvudrollsinnehavare idag. Han hade ingen aning om vem jag var men jag fick hänga med honom, Mikael Nilsson och Ove Feeser på ett event
Vi kör på medintervjuerna, här kommer en rykande färsk med Patrik Rhedin, vem är då Patrik. Förutom att hitta på roliga saker med familjen så är musik ett stort intresse
Den här pajen med fullkornsskal hittade jag på idag. Servera pajen varm med sallad och vitlöksbaguett. 1 dl grahamsmjöl2 dl kärnvetemjöl med fullkorn100 g margarin3 msk vattenFyllning. 2 dl kärnvetemjöl med fullkorn
Solrosfrön är något som jag gillar i bröd, men i just den här limpan utesluter jag dem eftersom de blir blågröna på grund av reaktionen med bikarbonatet
Har ni testat att rengöra frukt och bär med vinäger. Anneli. 1 cup = 2,5 dl hälles i en balja med vatten och sen låter man frukten och bären bada i 10 minuter innan man sköljer av dem. 2,5 dl hälles i en balja med vatten och sen låter man frukten och bären bada i 10 minuter innan man sköljer av dem
Servera med ris och sallad. Kycklinggratäng à la Anneli (4 portioner). Den här egenkomponerade kycklinggratängen innehåller allt gott man kan tänka sig i smakväg
I min variant av den klassiska fiskrätten sjötunga Walewska har jag uteslutit tryffeln och garnerat med räkor istället för hummer, men smaksatt vitvinssåsen med hummerfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.