Tillsätt vattnet och rör runt så att allt blandas. Gör så här. Idag har jag testat det här jättegoda receptet på en läskande och god lemonadmed smak av citron ochingefära
Det är alltså möjligt att laga lite mer sofistikerad mat medrabarber. Ta nu tillfället i akt att gör något annat än de klasiska sakerna som man gör på rabarberså som rabarberkräm, rabarbersaft, rabarbersyltochrabarberkräm
De är lite söta men salt bacon och äggen balanserar det fint. Mättande, gott och uppskattat av Mannen också även om det inte funkade så bra till matlåda
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Nu är sommaren här och när det är såå där varmt och skönt ute så att man blir alldeles klibbig så är det så otroligt gott med något svalkande att dricka
Vanligtvis är jag inteså förtjust i söta marmelader osv men den här kombinationen blev riktigt bra, plommonens syrlighet balanserades fint av kanelen och vaniljen, utan att bli “för mycket”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.