Blanda allt till er salsa fresca i en blender och mixa till en grov och löjligt delikat salsa. 11 kruka koriander. 1Jerk Chicken800 g benfria kycklinglårfiléer 0,5 dl Jerk Spice 2 dl ljus lageröl (typ Budweiser eller Carib) rapsolja, till stekning. 1Salsa fresca2 tomater, i tärningar 10 cm gurka, i tärningar 4 salladslökar, grovt slantade 1 röd chili, urkärnad 1 jalapeño, urkärnad 1 lime, saften 1 kruka koriander salt och svartpeppar
Vi håller nämligen som bäst på att testar en ny modell av våra kära gamla vän Crock Pot och vi kommer väldigt bra överens med den än så länge, faktiskt en anings bättre än den andra
Man kan behöva tillsätta vatten så att det blandar sig ordentligt. 1 tsk korianderblad till garnering. Skär och skölj kycklingen i "sockerbitsstora" bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.