Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadensgröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Jo,nu är det äntligen min tur att vara bloggvärd för månadensgröna. e var månad presenteras en råvara som är i säsong genom att månadens bloggvärd delar med sig av ett recept som den har skapat kring råvaran
månadensgröna maj. Under maj månad är det Annie som är värd och månadens råvara är rabarber. Här kommer mitt bidrag till Månadensgröna - en vegetarisk matlagningsutmaning som jag och några andra bloggare nyligen har startat
Det har blivit mycket godsaker sista tiden och byxorna spänner så nu varvar jag ned med lite snällare rätter vilket passar perfekt när Julia är vår januarivärd för månadensgröna och har temat billig vardagsmat
Fyllningen i den här rätten går förresten att byta ut till valfri vego-bolognese så länge den inte innehåller allt för mycket vätska – förutsatt att du ej är sugen på en vattnig paj
– Annie. Det här är mitt bidrag till Månadensgröna, som har morötter som tema i mars. Månadensgröna är en säsongsanpassad vegetarisk bloggutmaning för alla som vill dela med sig av och/eller vill ta del av gröna recept
– Annie. Därför är det också temat för Månadensgröna, som jag är värd för nu i juni. För er som inte vet vad Månadensgröna är så kan det sammanfattas bäst med dessa bilder
Det här är också mitt bidrag till Månadensgröna, som har kål som tema i november. Värm på potatisen i ugnen precis innan servering – runt 5 minuter på 200 grader borde räcka
– Annie. Temat för Månadensgröna* i april är P. Månadensgröna är en säsongsanpassad vegetarisk bloggutmaning för alla som vill dela med sig av och/eller vill ta del av gröna recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.