Inlagda cocktailtomater
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Syltade coctailtomater
  • 500 g cocktailtomater
  • 4 vitlöksklyftor 2 lagerblad 2 - 4 rosmarinkvistar (beroende på storlek)
  • 1 liten bit röd chili
  • 4 dl äppelcidervinäger
  • 3 dl strösocker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • Pricka små hål i tomaterna, skiva vitlöksklyftorna och strimla chilin.
  • Lägg tomaterna i 2 burkar tillsammans med lagerblad, vitlök, rosmarin och chili (vi gjorde en burk med chili och en utan).
  • Koka upp vinäger, socker, salt och citronpeppar, slå det över tomaterna och förslut locket.
  • Låt det svalna och förvara sedan burkarna i kylen några dagar innan serveringen.
  • Smarrigt till grillat.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.