Inte så klassiskt men det blir jättegott och matigare. Värm en stor kastrull på mellanvärme. Trodde faktiskt inte att jag bloggat om det tidigare, men det hade jag visst, men Raymond Blanc’s version
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Boquerones – strömmingpå spanskt vis med chili och färska örter – perfekt på kräftskivan. Sila av den saltade citronsaften och låt bli väl avrunnen och lägg strömmingfiléernapå en tallrik eller ett serveringsfat som inte är helt platt utan har något pytte-djup
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.