I ett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Recept ⁄ TillbehörInlagdrödkålochrödlök, ett krispigt alternativ. Börja med att göra en sats ett-två-tre lag och tillsätta rödkålochrödlök så har du ett bra tillbehör till många olika rätter
Sista av allt dyker den inlagdarödlöken upp som en liten joker med sin härliga syrlighet. Nåja, ibland får man helt enkelt ta vad man har och göra det bästa av det
Serverat med grönsaker, guacamole ochinlagdrödlök. Den här gången körde jag i en ugnsform med folie som lock, och hackade löken grövre så det gick att sila bort från såsen
Idag får du mitt bästa recept på inlagd sill. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.