Inkokt makrill med dillsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st makrillfilé
  • 4 dl vatten
  • 2 tsk salt
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st lagerblad
  • 2 st dillstjälkar
  • 3 st kryddpepparkorn
  • 1 msk ättiksprit
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 2 krm citronsaft
  • 1 msk hackad dill
  • salt
  • potatis
  • citron
  • sallad
  • tomat
  • 2 st makrillfilé 4 dl vatten 2 tsk salt 0.5 st gul lök 1 st lagerblad 2 st dillstjälkar 3 st kryddpepparkorn 1 msk ättiksprit 12% Dillsås: 1 dl gräddfil 2 msk majonnäs 2 krm citronsaft 1 msk hackad dill salt vitpeppar Servera med: potatis kokt citron sallad tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.