Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 kg Potatis (fast sort) 2 st Gula lökar 400 g Kallrökt lax 4 st Ägg 4 dl Vispgrädde salt och peppar TillserveringSkirat smör
Servera gärna medsparrispaj och dillsås eller romsås. Precisinnan laxen ska iniugnen, toppa medcitronskivor och lägg vatten runt om laxen på folien, (inte på den)
Hel laxsidaiugnmed mozzarella och spenat. Middagigår bestod av hel laxsidamed ett smarrigt täcke av spent, mozzarella, bacon som toppades med en hummersås
Lägg laxen i en ugnsform. Rivcitronskal och blanda medfinhackad gräslök och dill. Ställ åt sidan. Pressa den halva citroneni en kastrull och vispaihop äggulorna med en ballongvisp
Servera på buffé tillsammansmedromsås. Hetta upp en stekpanna, lägg i schalottenlöken medsnittsidan neråt och halstra den tills ytan är rejält mörkbrun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.