Inkokt lax med skarpsås
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 laxfilé
  • 6 st kryddnejlika (or)
  • 5 st vitpeppar
  • 8 st dillkvist (ar)
  • 1 st lagerblad
  • 1 msk salt
  • 1 st gul lök (ar)
  • 1 st morot
  • 0.5 dl rödvinsvinäger
  • 2.5 dl vatten
  • 1 salt och peppar
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk dill
  • 2 msk vispad grädde
  • 1 tsk socker
  • 1 st ägg, hårdkokta
  • 1 st äggula (or)
  • 2 dl olja
  • 1 msk senap
  • 1 dl fiskfond
  • 1 dill
  • 1 st gelatinblad
  • 1 morot
  • 1 purjolök(ar)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.