Ett annat tips är också att veckla ut och separera vinbladen innan rullningen börjar. Kom på i efterhand att jag skulle stekt lite finhackad rödlök eller schalottenlök och blandat i fyllningen men det får bli till nästa gång
Det får det väl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Ska bli skönt att få hem Mannen igen (även om det är skönt med extra space i bingen). Ingen änka. En annan dimension på smaken när skivorna får lite färg i stekpannan
Det tar sin tid och kräver en god planering men ärvälvärtbesväret. Falafel är bland det godaste jag vet – inte bara vad gäller vegetarisk mat – och då och då handlar jag hem lite smått och gott och gör falafeltallrik till middag
Antingen som Helena och smaksätta med ägglikör eller varför inte cointreau. När vi skulle ha middag i fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk
Ingredienserna var jag klar över men upplägget blev väl så därnär tonfiskröran var en aningens för lös, baguetten inte gick att stänga och sedan var tvungen att ätas med kniv och gaffel
Har bara struntat i brödet och dressingen, annars samma sak. Ikväll satte jag lite guldkant på en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås
När vi var på Slottsträdgården Ullriksdal´s självplock förra helgen plockade jag ca ett halvt kilo av dom mjälla milda bondbönorna som det är säsong för nu
Bakningen tillsammans med träningenär ett sätt att komma ifrån verkligheten ett tag. Slå över kaffet och täck med lock/plastfolie, låt stå till skållningen svalnat
Kryddningenär såklart valfri, ta det du gillar, men detta blir riktigt gott tycker jag. Lax är ju alltid gott och det ärväldigt lätt och praktiskt att tillaga en bit hel laxfilé på detta sätt
Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.