Rulladerna serveradesmed sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Tvätta potatis och sötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour i mitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda medvarm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
Skär champinjonerna i skivor och stek dem med smör och salta och peppra gärna på dem. Skär mozzarella, gurka ochäpple i lagom stora bitar och lägg detta i en stor skål
Varma mackor var utmaningen på Fusion Food och eftersom jag precis varit i matlandet Jämtland där jag rekat lokalproducerad mat så inspirerades jag till den här, perfekt efter en dag i backen och serveras med fördel till en mörk öl eller ett glas gluewine
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.