Kall citron- och ingefärssås. Och variation – det kommer du väldigt långt med, min vän. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Ingefärssås. Fräs vitkål, lök och morötter lätt med nötterna i olja i en wok. Ingefärssåsen. Det här receptet hittade jag i senaste numret av Matmagasinet och det blev riktigt krispigt och gott
Pudra över lite paprikapulver och garnera medcitronmeliss. citronmeliss. Ananas- och ingefärssås. Koka riset med buljongtärningen enligt anvisningarna på förpackningen
Äntligen fick vi lite sommarvärme hit till Stockholm, och eftersom det är melonsäsong gjorde jag en svalkande smoothie med honungsmelon och citronmeliss till mellanmål
Låt den stå inne minst en halvtimme och öppna då luckan och prova med sticka så den är färdig. Basilika, Citronmeliss, kardemumma, Ingefära, Solroskärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.