Skala och dela morötterna, i mindre bitar. Vi skar dom först på längden och sedan kvartade vi dom, har du små smala morötter så räcker det att du skär dom på längden och sedan i halvor.
Koka morötterna en stund så att de fortfarande behåller ett tuggmotstånd, häll av vattnet och låt morötterna rinna av ordentligt.
Torrosta kryddorna i en varm stekpanna på medelvärme några minuter, rör runt under tiden så att de rostas jämt.
Ta av stekpannan från plattan och blanda ner honung, apelsinsaft och olja.
Lägg ner morötterna i stekpannan och blanda runt så att de täcks av dressingen, smaka av med salt.
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.