I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Griljera en skinka kan man verkligen göra på tusen och ett sätt. Jag gillar nog bäst att blanda ner panko eller ströbröd direkt i blandningen och sedan allt över skinkan
Lite spräcklig i mitten som ni ser på bilden, men saftig och väldigt god. En ny smak på griljeringen blev det en kväll i veckan när jag gjorde julskinkan
Krossa nejlikor och kryddepparkorn grovt i en mortel. Ha ner i en liten burk eller skål som precis rymmer löken tillsammans med malen, malen kanel, socker och ättika
Har ni kvar något av julskinkanoch inte vet vad ni ska göra med den så kommer det ett tips här. Äntligen börjar våra magar och kroppar bli normala igen efter maginfluensan så det var välbehövligt med lite "riktig" mat idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.