Blanda i en bunke ihop fil, ingefärsöl och sirap. Steg. 1. Klart. Mortla strösocker och hel anis. Blanda i mald pomerans, kryddnejlika, kardemumma och ingefära
Den var frisk och god och är gjord av vodka och ingefärsöl. Jag tog en semesterdag idag och det har varit så skönt, även om det blev uppstigning redan vid halv fyra i morse för att skjutsa Nicklas till flygplatsen
Förutom utsökt kaffe har de ingefärsöl som är jättegod. Jag gillar kaffe. En klassiker i Paris är ju "café au comptoir", alltså en kaffe vid zinkbaren på kvartersbistron
Till det drack vi ingefärsöl från Sumpan Bryggeri. Länge sen sist jag skrev på vår bloggsida. Livet rusar på och någonstans tappade jag tiden att lägga på det jag ändå älskar, att ta bilder och skriva om våra matupplevelser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.