Prova, det är förmodligen den godaste såsen. Det är en dressing som fungerar fantastiskt till sallader, men blir även en fantastisk sås till tex kyckling
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
När äggen kallnat, skala och skär dem i bitar. Gärna ett dygn. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Gourmetpizza på G, vi provade med tre olika toppingar. Låt gärna salladen stå och dra till sej smakerna en stund innan den serveras, den blir bara godare
Så himla goda och så enormt lätta att göra. UGN 150 grader 2 dl majsmjöl0,5 dl linfrö1 dl sesamfrön0,5 dl solros frön0,5 dl pumpa kärnor0,5 dl olivolja2 , 5 dl kokt vattenFlingsalt. STRÖ på flingsaltetIn i ugn i ca 30 minta ut dem och skär dem i så stora rutor/ remsor som du vill ha demIn i ugn igen i ca 30 minstäng av ugnen och låt dem står där typ över natten eller till ugnen svalnat. 0,5 dl pumpa kärnor
Det äringa revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
Idag åt vi entrecôte (min helg) och ugnsgrönsaker. Till det gjorde jag en god röra av 2 dl avrunnen naturell yoghurt, 2 ,5 dl ajvar relish, 2 msk majonnäs, salt och peppar
Saffransbullar är min favorit på julen, måste finnas hela juletiden. Dessa blir saftiga som aldrig förr och det är omöjligt att bara ta en… nom, nom, nom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.