INDONESISK KYCKLING MED JORDNÖTSDRESSING
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st kyckling , Delas i halvor
  • 6 st kycklingfilé (er)
  • 6 port jasminris
  • 1 flaska(or) Sötsoya , Ketjap benteng
  • 1.4 dl soya , Mr Cheng Soya
  • 1 krm gurkmeja , mald
  • 1 msk svartpeppar, krossad
  • 2 klyfta(or) vitlöksklyfta(or) , Pressad
  • 1 tsk lökpulver
  • 4 msk steksmör
  • 5 dl vatten
  • 3 msk sambal oelek
  • 1 burk(ar) jordnötssmör
  • 2 msk Sötsoya , Ketjap benteng
  • 1 tsk soya , Mr Cheng Soya
  • 1 nypa(or) Gyrkmeja
  • 1 krm svartpeppar, krossad
  • 1 klyfta(or) vitlöksklyfta (or)
  • 1 nypa(or) lökpulver
  • 2 dl vatten
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 huvud salladskål, finhackad
  • 1 st gurka i stavar
  • 3 st paprikor, gärna av olika färg (i tärningar) olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.