Sänk värmen under gräddningen och reglera den så att bröden inte bränns. Lägg bröden i en hög och låt dem svalna under en bakduk, då håller de sig mjuka
) kan det vara gott med lite nybakat bröd till frukost. I mitt standardrecept finns det anvisningar för att smaksätta med både anis och fänkål men nu finns det även en liten påse med färdiga ”brödkryddor” som du kan använda
Till grytan hade vi grekisk yoghurt, basmatiris och Naanbröd. )Men Naanbröden blev goda. I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit
Särskilt om det serveras nygräddat, charmigt, knubbigt bröd gjort i en gjutjärnspanna. Brödet blir saftigt och poröst samtidigt som det får en knaprig yta
Tvinna längderna två och två till samma längd som brödformarna. Lägg länderna i var sin brödform, 1½ l, klädda med bakplåtspapper. Låt bröden jäsa under bakduk i ca 40 min
Recept. Kokosburfi/ barfi. Kokosburfi – Indisk godsak. indiska sötsaker bakom disk. I Indien säljs godsaker (de flesta går under namnet burfi / barfi) bakom en glasdisk
Naanbröd är ett indiskttunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.