Indisk yoghurtkyckling med grön chili, pilaffris och kryddig gurksallad
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 3/4 dl basmatiris
  • Olja
  • 3 dl vatten
  • ½ tärning kycklingbuljong
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 2 msk fryst koriander
  • ½ tsk paprikapulver
  • ½ tsk spiskummin
  • 1 krm salt
  • 2 tsk olja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 3/4 gurka
  • 2 tsk curry
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk paprikapulver
  • 3/4 tsk spiskummin
  • ½ tsk salt
  • ½ gul lök
  • ½ grön chili
  • 300 gr kycklingfilé
  • Olja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1½ dl vatten
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 dl rysk yoghurt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.