Om inte så kan vi berätta att det är från "Grevinnan och betjänten", Miss Sophie pratar med sin betjänt om soppan som serveras och vad hon tycker ska drickas till
Ta från värmen och mixa soppan slät med en stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Skala palsternackan och skär den ena i skivor och den andra i små tärningar
Så passande att vi åt soppamedpalsternacka i då i tisdags. Inte nog med att soppan blev väldigt god, jag hade några tillbehör som lyfte allt till nya höjder
", tänkte jag när jag smakade på soppan till middagen idag. Smaka av med salt och peppar. Men när jag ätit en stund hade jag vant mig och den heta soppan var riktigt god
sjukt mycket smak och så en helt fantastisk doft i köket medan detta stod och puttrade på spisen. -)jag gjorde inte exakt som det stod i boken ( som vanligt ) dels för att jag inte har helt samma ingredienser i Sverige jämfört med England, men också för att jag oftast höftar
första provlagning från den finfina boken LEON blev david's spanish omelette på s. 165. jag blev supernöjd, oj vilken god omelett och vilken trevlig bas att blanda i en massa annat gott i framöver
Lyft sedan upp köttet med hålslev och stek i omgångar i smör i en panna, krydda med salt & peppar. recepten från LEON är många gånger långkok, jag har därför skapat en ny receptkategori
Denna indiskasoppa gjord med gröna linser är värmande och mättande. Det är en fin balans mellan alla smaker och det känns så bra att smaksätta den med en indisk kryddblandning man blandat till själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.