Indisk rotfruktsgryta
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Indisk rotfruktsgryta
  • 4 - 5 portioner 1 msk rapsolja eller liknande olja
  • 1 gul lök
  • 1 - 2 vitlöksklyftor 350 g skalad och tärnad kålrot
  • 300 g skalad och tärnad morot
  • 150 g skalad och tärnad palsternacka
  • 1 färsk chilifrukt, gärna en lite hetare sort
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 tsk curry
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 500 g krossade tomater
  • 2 - 2½ dl vatten
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk salt
  • 200 g kokta vita bönor
  • 200 g fryst bladspenat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.