Många kryddor som fräses tillsammans med lök som har mixats till en puré. Fräs kanel, kardemumma, nejlikor, lagerblad och pepparkorn i olja tills det kommer härliga dofter
Hetta upp oljan i en rejäl kastrull och fräs lökblandningen med ingefära, chili, spiskummin, svartpeppar, paprikapulver, korianderfrön och kryddnejlika
Gör likadant med morot och lök. Lägg sedan köttet i kastrull eller stekpanna med lock. Servera med basmatiris, chutney, gärna enligt mitt recept nedan, och raita
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Så indiskt det kan bli. Gjorde denna goda yoghurt medkardemumma och pistage efterrätten. Kardemumman har jag fått av en kusin som besöker Indien titt som tätt
Vi bryter brödet i bitar och äter grytan med hjälp av bitarna. Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.