Servera medrisoch varma nanbröd. Servera medjasminris. Jag kokar alltid riset i min micro-riskokare från Tupperware, blir alltid perfekt luftigt, lagom klibbigt ris dessutom slipper jag en extra kastrull på spisen
Servera curryn medraita, bröd ochris. Gurkraita - Skölj och finhacka den färska koriandern. Gurkraita. Fräs risetmed löken och kryddorna ett par minuter
Servera grytan medrisoch vitkål. Receptet kommer från boken "Klaras goda GI-dagar", men är lite omgjort med utgångsunkt i vad jag hade hemma kyl och frys
Eftersom jag håller på att experimentera medris (min stackars man vad han får stå ut) så tänkte jag detta skulle passa bra till ett kokosris (hittar du här)
Så jag velade mellan att antingen servera grytan med kokt risoch naanbröd vid sidan om. Men såklart, jag vill inte skrämma iväg någon från det här goda receptet så vill man tycker jag att man ska servera grytan medris
Raitamed mynta och gurka – Pudina raita – Indisk yoghurtsås. Indisk yoghurtsås med mynta och gurka. Jag tror de allra flesta som gillar indisk mat också är bekanta med smakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.