Jag gick för ett tag sedan en kurs i indisk matlagning, och det jag tog mest intryck av var hur de inom den indiska matlagningskonsten utvecklade smaker på mycket enkla sätt
Höstlovet har varit så bra, men alldeles för kort. Jag har jobbat 2 av 5 dagar och fått en hel del gjort, hunnit umgås med mina älskade barn och mina underbara vänner
Naanbröd är ett indiskt tunnbröd som bakas i en tandoorugn, men eftersom jag inte äger en sådan så bakar jag mina naan i en helt vanlig ugn, vilket går alldeles utmärkt
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.