Ingredienser Portioner. 4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 390 g pastasås med basilika 1 msk dijonsenap 1 msk strösocker salt och peppar 1/2 purjolök 550 g falukorv 1 dl riven ost (11 %) 4 port ris eller annat gryn 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Korv med Johnny´s senapssås. Själv är jag inte så vidare värst förtjust i korv men det är maken. Han är lika tokig i korv som fru Petrell så jag hade tänkt överraska honom med att bjuda på korv till middag ikväll
Blanda grädde och senap i en ugnsfast form. Tärna tomaten och blanda med gurkmixen. Skär en skåra längs med korvarna och fyll dem med tomat- och gurk-mixblandningen
1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka potatisen mjuk i saltat vatten, det tar ca 10–15 minuter. 2. Häll de frysta grönsakerna i en ugnsform, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.