Denna vegetariska currygrytamed rostad blomkåloch sötpotatis blev galet god. Experimenterade och fick fram solgul blomkål i en het gryta med linser och sötpotatis
Blanda ihop alla torra ingredienser och blanda dem sedan medblomkålsrivet. Dessa två såser och två bollar är alla hämtade ur Govindas kokbok med några små modifieringar och tillägg från mig
Servera rätten med en sallad och ett gott bröd. Garnera grytan med färsk koriander. Skala och tärna sötpotatisen och skär kycklingbrösten i ganska små bitar
Tillsätt ev lite vatten och låt gå tills potatis ochblomkål är mjukt under lock på medelvärme. Blanda alla ingredienserna till smeten och låt stå och vila medan du gör curryn
Bryn kycklingen på båda sidor i en stekpanna med matfett. Garnera med citronmeliss eller koriander och servera med ugnsrostad blomkåloch kokt basmatiris
Pressa en solovitlök över och krydda med salt och peppar. Skär två kycklingfiléer i bitar. Koka blomkåloch broccoli lite lätt och lägg i en ugnsfast form
Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.