Indirekt lycklig kyckling
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2006 SANTA RITA MEDALLA REAL CABERNET SAUVIGNON CARMÉNÈRE . Ett fruktigt vin på druvorna Cabernet Sauvignon och Carmenere från Maipodalen i Chile. Blodrött i färgen och fullt av fruktiga syror med en smak av blyerts, röda bär vanilj och ek. Vinet hittar du hos ewine på nätet och det gjorde kycklingen på ännu bättre humör.
  • Citron
  • flingsalt
  • 0,5 äpple
  • 0,5 gul lök
  • 4 vitlöksklyftor
  • 50 g smör
  • Rosmarin
  • Salt
  • Citron
  • 10 babyplommontomater
  • 1 stjälkselleri
  • 0,5 liten rödlök
  • flingsalt
  • 4 stora potatisar
  • Dijonsenap
  • 2 stora rödlökar
  • 2 msk mjukt smör
  • 1 msk kapris
  • citron
  • KYCKLING
  • 2. Under tiden grillen glöder till sig preppar du kycklingen
  • POTATIS
  • 25 min RÖDLÖK OCH KAPRISSMÖR

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.