Vi använder ett trangiakök att laga varm mat på och oftast blir det röror av något slag eftersom det är enklast att röra ihop alla ingredienser då man bara kan värma ett kärl åt gången
Låt kakorna kallna på plåten, förvara sedan i kyl eller frysOtroligt gott till en kopp te. Lägg rullarna på en bakplåtspapperskläddplåt å tryck till dem lite med en gaffel 7
vegetarisk thaiwook. En nyttig wok fylld av färska grönsaker och härliga thailändska smaker. Om man vill så kan man lägga till räkor, kött eller kyckling,
Den här veckan har gått superfort. Men just nu är det lördag, och då behövs en efterrätt (fast om sanningen ska fram åt jag upp den här efterrätten igår)
Ikväll ska vi äta ute på restaurang igen, det går i ett just nu. Tyvärr görs ju inte Igloo längre och det tycker vi är väldigt synd, den är verkligen saknad av många har vi förstått
Måste tipsa om en grymt god middag vi åt idag, den är så enkel att laga att alla klarar det och smakerna är en blandning av kinesisk och thaimat, en nya favoriträtt, gör den bara
Finhacka löken och riv vitlöken, låt det fräsa en stund utan att det tar färg. Tillsätt den avrunna svampen och låt den fräsa med ett par minuter i riktigt med smör
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Som traditionen bjuder så tänkte vi summera året som har gått, vad det har bjudit oss på och vad vi har bjudit er på
Förra året åt vi Mårten gås - meny på Djuret. Riv även rödkålen i matberedaren, tillsätt den och övriga ingredienser i pannan, lägg på lock och låt koka 30-40 minuter
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. Ta ut plåten och skär upp längderna i lagom stora bitar, gärna på diagonalen och sockra dem medan de är varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.