- (som jag använder enbart till desserter), som blev precis lagom små portionsbitar av desserten. ) av den fina CD jag spelade in närmina väninnor kidnappade mig och lurade in mig i en musikstudio veckan innan min födelsedag
När jag sen frågar lite om dom följde receptet noga och vilka råvaror dom använde så brukar det alltid komma fram att dom hade använt lågpris-choklad och kanske margarin istället för smör
När jag blev tyngre fick jag också högt Blodtryck,. Innan jag födde mina barn var jag s. Jag deppade ihop fullständigt, när jag fick beskedet att jag var för gammal
När jag blev tyngre fick jag också högt Blodtryck,. Innan jag födde mina barn var jag s. Jag deppade ihop fullständigt, när jag fick beskedet att jag var för gammal
Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i. Den har varit min favorit ända sedan barndomen. Kokas snabbt ihop och när smetan har kallnat blanda i
Låt allt puttra under lock ca 25-30minuter. Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
an och jag använder rikligt med smör när jag steker, risk för att det kan fastna lite annars. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 400-500 g vildsvinsfärs eller rådjursfärs. 1½-2 msk torkad basilika. 3-4 vitlöksklyftor
Och på tionde plats hittar ni denna smidiga och så mumsiga one-pot pasta med köttbullar i gräddsås. Men när man har en blogg med en massa recept så blir det att många besöker gamla inlägg också, ibland inlägg som är flera år gamla
Detta räcker till min tårta enligt bild. 1½ -2 st jättefranska (pågens). 2 st mimosasallad 400 g (k-sallad). 2-3 msk spad från smörgåsgurka. ½-1 st röd paprika. 200-300 g skinka
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.