Knåda igenom degen på ett mjölat bakbord och dela den i ca 30 bitar. 1. Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och blanda tills jästen lösts upp
Ta upp degen på mjölat bakbord. Hönökakor är så gott och sådär lagom tjocka. Man bakar dem lätt och behöver inte vara så noga med formen, bara charmigt om de är lite ojämna
Häll sedan ut degen på ett ordentligt mjölat bakbord och dela den i 2 delar om du vill göra limpor. Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i två stora bitar. Halloj. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Häll upp degen på väl mjölmixat bakbord. Detta recept hittade jag på matklubben. Fick göra om det lite då jag inte så ofta använder Lailas blåa mjöl, vilket det är i grundreceptet
Häll ut degen på mjölat bakbord och dela i 16 delar. De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Ta upp degen på mjölat bakbord, dela i mindre delar och kavla ut till tunna kakor. Hej hej,. I förra veckan hade jag barnen hemma en dag och eftersom att frukostbrödet var slut så fick vi hitta på ett snabbakat men jättegott bröd – polarkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.