Jag gjorde Tommy Myllymäkis “Världens godaste äppelsmulpaj” igår. Och den är verkligen jättegod. “Hemligheten är rikligt med flingsalt som lyfter fram smakerna lite extra samt ger en pikant, saltig kontrast till sötman”, beskriver han
Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det
Vilken onsdagspasta vi blev bjudna på igår. Vin till det hela blev A Mano Primitivo art. Hos familjen Boman, bjöds det på vitlöksdoftande fläskfile, som bara var så oerhört god
Igår kväll fick vi oväntat men uppskattat besök av en mycket trevlig säljare från Gourmetfisk som har en mycket bra affärsidé – att leverera fisk, skaldjur och kött direkt till dörren
God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gått på bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
Nu är det klart vilka sex som gick till final i Årets Tapaskreatör 2010 - och det var inte jag. Det hade jag inte räknat med heller eftersom jag inte alls var nöjd med min tapasrätt
Sett så här i backspegeln hade jag inte behövt göra det för det blev rester. Vi skulle äta kräftor med goda vänner helgen som gick men tyvärr fanns inte ett enda av de frysta skaldjuren att tillgå på affären
Fallfrukt blev mandelkaka med plommonsylt. Det är fallfruktstid på Solhaga – vilket innebär att vi i vanlig ordning har gått ut på Facebook och efterlyst fallfrukt från närliggande trädgårdar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.