Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Smaka av kryddsmeten och se om du behöver tillsätta någon krydda innan du häller i hacket från fetaosten, tomaterna och mozzarellan
Den traditionella kurdiska Tepsin brukar oftast bara vara kryddade med salt och svartpeppar men som de flesta vet så älskar jag att krydda min mat med det jag föredrar och experimentera lite med kryddor tills jag blir nöjd, i det här tillfället har jag slagit ihop två olika kurdiska rätter till en, vilket jag tyckte funkade bra ihop
Med USA-inspiration kvar i kroppen blev det en favoritsallad till middag. Med så mycket protein i salladen är den väldigt mättande men för den som vill ha sina kolhydrater går det bra att lägga till t
Jag serverade dem med färska jordgubbar. ½ dl havregryn. Jag älskar chiafrön som är fullproppade med nyttigheter – massa bra fetter och mycket proteiner
en stor buffé med massor av grönsaksrätter, men också med små laxspett och kall fläskfilé. Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk
Monique Le Roux Forslund, som i många år profilerat sig som mycket strikt LCHF-are i sin blogg Lifezone och i flera kokböcker, har startat en Facebook-grupp under namnet Skönaböna
Servera med valfri dressing, hemmagjord eller köpt, jag älskar t ex "gudomligt kall citronsås" av springflowerlove som du hittar i min kokbok men ibland är det gott med endast olivolja på eller varför inte en vanlig rhode island
Häll över i en liten fyrkanrtig form med bakplåtspapper, låt stelna, kan ta några timmar. Skär kolan i lagom bitar, jag köper cellofan som jag klipper i lagom bitar och lindar in kolan i, fäst med en bit genomskinlig tape
Gnugga in Rostbiffen med salt, svartpeppar, vitpeppar och vetemjöl. Rostbiff av Innanlår. 3 stora lökar. 1 del av en rotselleri i väldigt små bitar. 3 stora lökar. 1 del av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.