Vi var väldigt mätta när vi gick därifrån, Millian hann att smaka på mycket mera än jag gjorde. Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Efter detta "misslyckande" bakade jag en sats Snoddas/Kärleksmums (recept nedan) som komplement till Snickerskakan
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
Falukorven vi äter idag har heller inte mycket gemensamt med originalet. Om någon vecka kommer jag att laga (vad jag anser vara) klassisk Biff Stroganoff här i Olmås Njutbar
Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren. Just nu har jag mängder av grönkål. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.