Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Därför har jag bestämt att det är sommar i Sjöstaden idag. Inte idag dock. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Idag lagar jag min älskade "röd morotssoppa" med fetaosttärningar att toppa med. Pannkakor med sylt och vispgrädde blir det därefter - det är ju torsdag
jag tänkte att jag provar ett mellanting. Här hemma är kladdkaka en favorit av de yngre av mina killar (mannen gillar inte kakor med smak av choklad alls)
Aldrig kunde jag väl tro när jag startade upp bloggen att jag skulle börja baka en massa också. Undrar om jag kanske får lov att döpa om den till "Var i helsicke är min mjölpåse
Givetvis bidrog jag med lite recept till tidningen. Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept
Jag tycker det är viktigt att göra detoch jag är en av dom som varit där och tagit mig ur. Jag vill berätta och dela med mig av tankar och erfarenheter, kanske kan något som jag skriver hjälpa någon annan
"Jag har försökt äta rätt och träna, men jag går inte gå ner i vikt. Vad gör jag för fel. Jag får den här frågan väldigt ofta från tjejer som är frustrerade över att viktiminskningen går långsamt eller att de inte ser några resultat eller framsteg
Så här har jag gjort till detta brödet. Till detta använder jag 1 dl surdegsgrund till 1 stort bröd. Ett härligt bondbröd med solrosfrö, linfrö och kummin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.