Nu ärdet lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla mendetär fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Till en god kycklingfilé så brukar jag ofta servera en krispig och smakrik coleslaw, så ävenidag. Får du inte till en bra stekgrad på kycklingen så spelar detingen roll hur mycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då ärrätten helt enkelt förstörd
Ganska så nöjd med hela tårta faktiskt, detär ju en maräng som lyckades. Jag hittar omedvetet på ord i ibland och när jag har fått ett glas eller två i mig så framhävs detta lilla talfel
Stekt kyckling med citron och kapris äregentligenen sådan maträtt som jag vill njuta av enljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
Isbergssallat är inte alls tråkig och måste ersättas meden massa konstiga och bittra blad. Jag brukar servera en rejäl klyfta isberg med ranch dressing på som tillbehör till en grillad biff
Forma dem lite så att de bildar “hjärtan” och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper för att jäsa. Riktigt goda kanelbullar bakar man med riktigt smör och kärlek
Idagärdetvåffeldagen och vi firar med frasiga våfflor på egen smet till efterrätt. Hetta upp våffeljärnet och smörja med smör innan du gräddar våfflorna
Ganska så nöjd med hela tårta faktiskt, detär ju en maräng som lyckades. Jag hittar omedvetet på ord i ibland och när jag har fått ett glas eller två i mig så framhävs detta lilla talfel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.