Nu åker det i soporna iallafall så man kan fylla på med lite fina höstkläder. Dock är jag inte så duktig så jag gör egen dressing utan jag tyckte gott det funkade med Felix Ceasar dressing
Mixa ihop med stavmixer och häll blandningen över alltsammans. Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Strö fint riven parmesan över och ställ in tillsammansmed grönsakerna de sista tio minuterna. Jag vet att jag som matbloggare borde älska en massa speciella fisksorter och samtidigt tala lyriskt om det enkelt fantastiska hos en stekt strömming eller en torskfilé med ägg och skirat smör
Trots att frysen är full med hönö- och rågsiktskakor, så ville jag testa ännu ett bikarbonatbröd. Sen så tycker jag att man borde kunna prenumerera på bakplåtspapper
Pastagratäng med rökt karré. Samma med purjon. Smörj gratängbotten med smör. Blanda i hop cf och grädde i en bunke, krydda med lite salt, peppar och persillade
Kanske är det så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står där med antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Och första gången man hoppar i säng med någon. Jag hade TÄNKT göra en fantastiskt god citronmoussetårta med oreobotten, toppad med ett tjusigt lager citrongelé
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om manhinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Man tänker inte på vad pengarna läggs på alltid. Jag gjorde en variant med kycklingfärs i stället för nötfärs och med enbart gul lök, dvs ingen purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.