Är även perfekta till att göra korvbröd, nunärdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detärsvårare att temperera små mängder. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligtsaftigdelikatess
Nunärdet börjar närmasig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar ilite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Våra ”brudar” är som bäst nu, sju år gamla och rutineradejaktmaskiner. Förra veckan gjorde viännu en liten jakttur tillKittelfjäll, två dagars fjälljakt blev det och en dag ägnade vi åt stugrenovering
Sjud ett par minutertills allt saffran blandats med mjölken. Julklapparna har varit planerade länge och äriprincip klara men detdär med att göra hemmet julfintär något man inte bör göra förrän till första advent
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Nu tar det knappt ett år innanvi får se hur fortsättningenblir för alla finakaraktärer. Han steker rårakor och det frasande ljudetnär hon tar en tugga äroemotståndligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.