Arbeta ihop och klä en standardstor bakform med degen. Blanda ihop. Häll i formen. Låt stelna ordentligt. Ser ni hur den norrländska kvällssolen lyser på den gula ananaskakan
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastiskhyllning och samtidigt en genialtillagningsbeskrivningtill ovan nämnda rätt
Så i fredags drog viigång, hon började själv med chokladsnittar och sen hjälpte jag henne lite med glasyrbullar och sen avslutade vi det hela med sockerkringlor
God nyhet, min rygg kommer bli bra. Tråkig nyhet, jag får inte träna på ett bra tag. Promenader och spinning är allt jag får göra tillsvidare och det får duga
Peppra den och lägg i en ugnsform, smula över buljongtärningen och champinjonerna. Vispaihop grädde, crème fraiche, sambal, dijonsenap och tomatpuré i en kastrull och låt det koka ihop
Ja, precis så heter receptet på den sida jag hittade det. Så luftiga, så fina, så goda. De påminner om lätta Brioche-bröd som finnsi affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. Imin värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigtluftigtinkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt
Det var länge sedan hade jag inte bakat cheesecake eftersom jag tycker att det för mycket haha och min man inte så tjusigti cheesecake (han gillar gräddtårta mest)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.