Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, nimissar väl inte att lägga in den
Twitter. Gratinerade kräftor. så himla GOTT. Visst är det gott. till kall cider eller bianco. Om du vill ha bröd = Vitlöksbröd, ta olivoja pressa vitlök rosta de i ugnen och servera till kräftorna
Ljuvligaförsommartid. Naturen står i full blom. Det är inte förrän på senare år jag lärt mig uppskatta doft och smak av fläder, men nu är det ett måste att göra flädersaft på försommaren
Vi är inteprecis Sturebys makarna Weibull, Lisa och jag. Nä, i trädgården är vi nybörjare. Äppelträdet börjar se bra ut, men plommonträdet har viinteriktigt kontroll över
Ikväll ska vi på kräftskiva och jag lovade att jag skulle fixa bröd. Tittade runt på internet och hittade ett bröd med dilli på Allt om mats hemsida , som jag var tvungen att testa
Rör flitigt hela tiden och häll intei oljan för. När vi veckohandlade igårgickviin en snabbis på Netto eftersom jag hade sett att de skulle ha billiga kräftor där, jag älskar nämligen kräftor
Lägg i kräftorna och koka upp. Koka upp vatten, salt, socker och dillkronor och koka i 10 minuter. Låt koka i 5 minuter och kyl sedan kräftor och lag snabbt. Förvara kräftorna i lagen i 1–2 dygn före servering. 3 st sockerbit. 10 st dillkronor
I fredags när vi käkade kräftor med familjenAhlqvist gjorde jag en gudomligt god dessert. Hade tänkt göra den här desserten förra lördagen, men då blev det en chokladmousse istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.