Lös jästen i vattnet. Tillsätt oljan, saltet, sirapen och solrosfröna. Blanda i mjölet och låt jäsa i 2 timmar. Baka ut till bröd och låt jäsa ytterligare 30 minuter. Sätt ugnen på200°. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. 4 dl Ris
Häll i en litensmörpappersstrut, klipp ett litet hål och spritsa mönster över moussen. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
sprutgrädde. Jag kommer att fylla på med recept ända ini kaklet. Och här kommer efterrättstipsen. Hacka Tobleronen och lägg upp degen på ett lätt mjölat bord
Brantevikssillen är en populär sill och många hittartill bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd påfärdiginläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finnstillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fintinnanlår och valde då att köra en saftigrostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.