Ikväll går den stora drabbningen mellan Sandra Mastio och Ludvig Brydolf av stapeln. Duktiga kockar båda två, men nu är det så att jag köper alla Mästerkockarnas kokböcker och Ludvigskokboksidé med recept där alkohol på något sätt ingår känns som en kokbok jag inte kommer använda särskilt ofta, därför hoppas jag nu kunna ställa in en kokbok av Sandra Mastioiminsamling kokböcker av Sveriges Mästerkockar
Så var det äntligenfinaldagsi jakten efter Sveriges bäst tunnbrödsrulle. Vii juryn har i flera veckor lagat och provsmakat såväl höjdarrecept som riktiga bottennapp
World Class är världens största bartendertävling och efter förra veckans avgörande i den nordiskafinalen var jag grymt nyfiken på vad bartendrarna övertygade juryn med
Va kul de ska bli med mello-finalenikväll. Tycker de är ganska många bra låtar med ifinaleni år jämfört med tidigare år så ikväll ska de bli kul att titta
Låt oss först börja med att gratta skånepågen Robintillvinstenimelodifestivalen. Mårtenssons är väldigt nöjda med resultatet, för även om Yohio blev vår favorit så blev Robin vår andrahandsfavorit
Känns lite hopplöst att inte kunna träna som jag vill men idag är det dags att skicka en uppdateringtillmin coach Shelby Starnes för att se hur formen ser ut och om vi ska göra några förändringari det nuvarande upplägget
I dag har det varit en perfekt dag då jag har hunnitlite smått o gott. Jag har vilati soffan o sett skidåkning och alpint på tv, jag har förberett morgondagens festmiddag, jobbat lite och röjt litei ett förråd, jag har haft trevligtspontan-fika-besök och jag har hunnit ta bort lite tomtar
Idag kröp hela familjen upp i TV-soffan och tittade på inspelningen av Melodifestivalen från igår. Vi var helt överens inomfamiljen att det var rätt låtar som gickvidaretillfinal
Den blivandefinalisten Tommy Myllymäki segrade i såsduellen med sin sötsura dillsås. Han sade så kloka ord om smaksättningen att jag inte längre skäms för minaförmaningar när jag publicerademitt recept
Set aside. Sift the flour, baking soda and baking powder together. In the bowl of a stand mixer, cream together the softened butter, granulated sugar, brown sugar, pure vanilla and almond extracts
Okej, förra fredagen skrev vi ju att vi skulle utföra några rabarberexperimenti köket och precis det gjorde vi, man kan nästan påstå att det blev lite av en rabarberfrossa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.