Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som minauppdateringar numera tenderar ske efter midnattprecis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitteri telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinnaikapp kommentarer och mail men nåntinginommig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” inibilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Mamma och moster kokar gelé och gör saft på dem för allt vad de förmår, men också vinbärsbuskarnakommer med nya klasar för var dag, och så mycket saft och gelé kan ingen koka
Igårfick jag besök av fina Emma som driver bloggen Viktkamp och hennes man och väninna. Bliralltid varm i hjärtat när någon jag känner tar sig alla milenhit bara för att ta en fika
Blanda allt i en skål och rör om. Blanda som ovan sen. Rödbetsallad är ju bara så god testa gärna att göra nån av dom här varianterna, goda är dom bägge två beroende på om man tycker om pepparrot eller inte
Ibland så blir det ju interiktigt som man har tänkt sig när man lagar mat. Blev så himla sugen på potatiskroketter härom helgen och tänkte att det kan ju inte vara så svårt att få ihop
Blanda ner resten av sockret iäggviteskummet. här kommer några enkla tips att tänka på. Som jag tidigare har skrivit så bara älskar jag maränger i alla dess former
Rör ner nötterna och mjölblandningen och arbeta ihoptill en deg. Blanda saffranet med matfettet. Jag vet inte vad ni tycker, men jag gillar saffran i alla dess former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.