Freddy tog en bit smörgåstårta och en läskande öl, mycket nöjda båda två. I dag har jag haft en riktigt härlig eftermiddag på stan i sällskap av världens bästa syrrason Freddy
Nackdelen med att älska att laga mat och att baka är att det, efter några års övning, blir väldigt gott så ibland kan man inte riktigt sluta äta tills det är försent och magen är proppfull och resten av kvällen spenderas på soffan
Håll bara koll när den börjar vara klar så den inte står inne för länge och blir torr. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
I kyla står sylten sig 1-2 månader. Koka bär, stjärnanis,kanel och vatten på svag värme i ca 20 min. Ta upp kanelen och stjärnanisen och rör ner socker och vaniljsocker
Där det ibland står 4 dl florsocker i ett Amerikanskt recept använder jag inget florsocker alls men det här receptet var dock över förväntan och inte alls sådär sockersött som det ibland kan va
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.