Imina unga år som kock, långt före jag ens visste om att jag skulle avancera till gastronom, var min vardag formad av spänning och ungdomligiver, vad man lagade för mat och hur man lagade maten var inte det väsentligaste då, även om råvaran alltid befann sigi fokus, det var mera spännande att komma på nya ting och nya former för det dagliga kokandet, hitta på spännande och utmanade recept som många gånger kunde kännas oöverkomliga och pretentiösa, husmanskosten tyckte man bara var allt för vardaglig mat att avsätta någon tid på
Tag ut formen med färsen när nästan alltid gått och häll av vätskan som blivit. Min kollega undrade lite över hashtaggen jag valde tillinlägget på insta, nämligen #kålmask
Visst, Alla hjärtans dag kanske är liteklyschigt och självklart utnyttjar affärerna oss till tusen men det är ju faktiskt kärlekens dag, litemysigt är det ändå
Spaghettialla Norma. Idag gott folk blir det en sicilianskklassiker. Pasta alla Norma. Vassego här kommer även receptet på Pasta alla Norma – Italienskt, vegetariskt, läckert
Med tanke på att jag bott iMilanoi mer än tre år nu så borde jag ju ha frossat i massa lombardiskaspecialiteter, men faktum är att jag knappt ätit några typiskamilanesiska rätter alls under dessa år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.