Hurtbulle och gjutjärnsbröd en mysig torsdag!
UnderbaraHem
UnderbaraHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl fiberberikade havregryn
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl russin
  • 1 dl grovhackade hasselnötter
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 4 dl mild yoghurt
  • 1/2 dl flytande honung
  • 1/2 dl lingonsylt
  • 6 dl vatten
  • 1 bit jäst
  • 1 msk salt
  • 2 msk honung
  • 625 gr vetemjöl
  • mjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • 30 minuter med locket på, tag sedan bort locket och baka brödet i ytterligare
  • 15 minuter utan lock

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.