Kanske farmor ska får det där kortet man tog i somras med några enkla rader hur mycket hon betyder, eller vännen som alltid ställer upp i vått och torrt, eller ge mamma och pappa en härlig överraskningsmiddag
Först och främst, bilden gör inte maten rättvisa. Vi hade två stora paket med kokt och rökt skinka i kylen, båda med ett bäst före datum som närmar sig snabbt
Dels för att solen gör att det spritter i hela kroppen av vårkänslor och sen kommer de bästa och finaste vännerna ikväll, jag menar då kan man faktiskt inget annat än vara på ett toppenhumör
(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bli riktigt varm) Häll försiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
I dagarna kom våra första visitkort. Och så till ämnet till överskriften denna dag… Detta är ett av våra mest sökta recept på bloggen och jag har inte varit helt nöjd över receptet och manualen så att säga så nu gjorde jag slag i saken och gjorde ett steg för steg-recept
Gör i ordning fyllningen först. Sätt på ugnen på 180 grader och låt filodegen tina om du har haft den i frysen – låt den ligga kvar i förpackningen så att filobladen inte torkar eller lägg en fuktad kökshandduk över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.