De sa inget om detta på kursen men jag har hört förut att det inte ska vara ett plastkärl. Kursen hölls av en man som försörjer sig på att odla ekologiska grönsaker och mjölksyra dem
Hur lyckas de få den så tunn utan att den går sönder. De bästa rätter jag någonsin totat ihop har kommit till genom att jag stått där och blängt på en kornmjölspåse, en burk oliver och en ättiksflaska och tänkt att
Till knoppen har jag använt mig av de två minsta utstickarna och börjar då med en större boll för att knoppen inte skall kännas för liten mot de stora blommorna
Kanske diskar du också efter bakandet. Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningens dominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Jag är väldigt svag för hummer, det är verkligen bland det allra bästa jag vet. Vill ni ha lamm så rekommenderar jag verkligen den här lammsteken med parmaskinka, vitlök och rosmarin och till det en portvinssås
Blanda matyoghurten med citronsaft samt honung och smaka av med salt och peppar. Vi åt även färska haricots verts som jag kokt lätt och så fick pastamaffian här hemma även äggnudlar till
Jag är verkligen ingen morgonmänniska. S Helt ärligt så är citronskivorna i glaset enbart med på bild för att det ska vara lätt att förstå att det just är citronvatten, det ser lite finare ut än en grumlig vätska bara
Det jagska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. Lägg blad och vatten i en kastrull och koka under lock cirka 15 minuter. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. Koka ytterligare 10 minuter. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.