Har aldrig ätit banankaka tidigare så som tur var så hade jag gjort en liten extra tårtbotten så att jag själv skulle få smaka hur det var med banantårtbotten
tränat och det är flera timmar kvar till nästa stora mål mat behöver jag ett större mellanmål kort snabbt inpå för att kroppen ska kunna tillgodose sig träningen på bästa sätt, plus den självklara anledningen att träning gör en väldigt hungrig
Förra åretsvegetariskajulbord kan du läsa om här. Det är inte så att jag inte tycker om skinka, köttbullar och korv men jag är mer av en fiskmänniska och det viktigaste för mig på julbordet är lutfisk, sill och Janssons frestelse
Lägg ner grönsakerna i påsen och ruska om ordentligt, så att marinaden fördelas över alltsammans. Jag ska en annan dag berätta hela mitt äventyr i den lilla stora staden
Fettet är alltså dominerande i detta mål vilket den ska vara. Därför tänkte jag att jag tillägnar detta inlägg då majoritet av er ställt samma frågor och vill veta hur en hel dag ser ut för mig och hur jag lägger upp kosten så här kommer en vanlig dag i mitt liv under dieten
Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla
Just nu har jag mjölkiga isbitar i frysen för att ha i mina smoothies – tar helt enkelt en skål och blandar valfri nötmjölk/kokosmjölk med lite risprotein och fryser in i små silikonformar för att snabbt kunna mixa kallt
Ibland väljer jag att översätta artiklar från engelska till svenska då många tycker det är jobbigt och svårt att läsa engelsk text, samtidigt som jag gör det så lär jag mig själv också för då analyserar jag texten samtidigt så det är både för min egen del och för er som läser min blogg, vilket jag är otroligt tacksam för att ni gör
Hälsokokboken av Ulrika DavidssonUndrar du vilken fisk som du ska välja. Bäst är att grilla feta fiskar som lax, tonfisk, forell, röding, havskatt, marulk eller hälleflundra
Dock ser jag en stor fördel att vara dedikerad och gå in för det när det väl gäller så det inte blir en onödigt lång process, och då kan man behöva göra vissa uppoffringar
Häll av en deciliter vätskahurpåsen med tinade hallon, om du vill göra gelè till en tårta. Curden blir av förklarliga skäl ganska olika i konsistensen beroende på om den innehåller en deciliter vätska mer eller mindre
Om du ska köra köttet i sous vide så torka av köttet, salta och peppra och lägg i påse med vitlök. Annars är det bara att torka, salta och peppra och steka det till önskad stekgrad, tänk på att det bör vara rejält rosa annars blir det torrt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.